
Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy możliwość zamawiania wielkanocnych dań oraz ciast. W naszym menu znajdą Państwo wszystkie tradycyjne potrawy, jakich nie może zabraknąć na polskich stołach w czasie świąt.
Zapraszamy i zachęcamy do składania zamówień
ZUPY:
Żur wielkanocny z jajem, chrzanem i białą kiełbasą |
25 zł/ litr |
Krem z białych warzyw z płatkami migdałów |
30 zł/ litr |
MIĘSA:
Udko kacze pieczone z jabłkiem na sosie żurawinowym |
24 zł/ szt. |
Schab faszerowany śliwką |
28 zł/ 0,5 kg |
Schab faszerowany morelą |
28 zł/ 0,5 kg |
Boczek pieczony |
30 zł/ 0,5 kg |
Karkówka pieczona |
46 zł/ kg |
Kurczak faszerowany |
130 zł/ szt. |
POZOSTAŁE DANIA:
Roladka z łososia wędzonego |
52 zł/ 0,5 kg |
Śledź w oleju z cebulą |
18 zł/ 0,5 kg |
Śledź po węgiersku (w papryce i pomidorach) |
18 zł/ 0,5 kg |
Galareta drobiowa |
18 zł/ 0,5 kg |
Galareta tradycyjna z golonki |
18 zł/ 0,5 kg |
Sałatka jarzynowa |
18 zł/ 0,5 kg |
Sałatka gyros z kurczakiem |
20 zł/ 0,5 kg |
Sałatka z tuńczykiem |
20 zł/ 0,5 kg |
Sałatka z selera z szynką i serem |
20 zł/ 0,5 kg |
Chleb żytni |
14 zł/ sztuka (0,5 kg) |
Pasztet świąteczny
Pierogi z soczewicy
Pierogi ze szpinakiem i serem feta
Pierogi kaczki |
22 zł/ 0,5 kg
2,50 zł / 1 szt.
2,50 zł / 1szt.
2,50 zł / 1 szt. |
CIASTA:
Mazurek |
50 zł/ sztuka |
Babka świąteczna |
45 zł/ sztuka |
Szarlotka
Sernik |
110 zł/ blacha (24 kawałki)
140 zł/ blacha (24 kawałki)
|
Wypełnione formularze zamówień przyjmujemy do 14 kwietnia do godziny 12:00 pod numerami telefonów: 41 3535314, 664 769 421+